Umut Bozok'a süre verildi!

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da hem yabancı hem de yerli oyuncular için çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Teknik direktör Okan Buruk'un raporu doğrultusunda hücum hattında değişikliğe gitmeye hazırlanan Sarı-Kırmızılılar, geçen sezon ligi gol kralı olarak tamamlayan Umut Bozok'u transfer etmek istiyor. Milli oyuncunun kulübüyle anlaşma sağlanırken, oyuncunun ve menajerinin talepleri tepki çekmişti. 

Fanatik Gazetesi'nde yer alan habere göre; Galatasaraylı yöneticiler daha önce prensip anlaşmasına vardıkları Umut Bozok için kulübü Lorient'le de masaya oturup el sıkışırken, golcü oyuncunun sonraki aşamada ortaya koyduğu talepleri şaşkınlıkla karşıladı. Kasımpaşa'da kazandığı paranın çok daha fazlasını isteyen ve kapıyı 2 milyon Euro'dan açan 25 yaşındaki oyuncunun, makul bir zemine dönmesi için kendisine süre verildi. Süper Lig 'de kiralık olarak geçirdiği tek sezonu gol kralı olarak tamamlayan Umut Bozok, küçüklüğünden beri Galatasaraylı olduğunu ve Galatasaray'da oynamak istediğini belirterek, kendisine yapılan diğer teklifleri geri çevirmişti. Ancak gelinen son noktada yıldız futbolcunun ortaya koyduğu tavır, transfer sürecini uzatacak gibi görünüyor.

25 yaşındaki tecrübeli oyuncu geçen sezon Kasımpaşa'da kiralık olarak forma giyerken 38 lig maçında 20 gol - 7 asistlik performansıyla dikkatleri çekmişti. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0