Galatasaray, Gueye'yi bekliyor!

Sergio Oliveira transferiyle orta sahaya ilk takviyesini yapan Galatasaray'da defansif özellikli olarak listenin ilk sırasında Idrissa Gueye yer alıyor. Paris Saint-Germain'de yeni sezonda kadroda düşünülmeyen Senegalli oyuncuyla ilk görüşmeden olumlu ayrılan Sarı-Kırmızılılar, transferin resmiyet kazanması için oyuncunun kulübüyle yapacağı görüşmeyi bekliyor. 

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Galatasaray'da orta saha için en güçlü adaylardan biri olan Idrissa Gueye bugün kulübü Paris St. Germain ile kritik bir görüşme gerçekleştirecek. İzni sora eren Senegalli yıldız futbolcunun 1 yıl daha kontratı bulunmasına karşın bugünkü görüşmenin ardından Fransız ekibiyle yollarının ayrılması bekleniyor. Galatasaray da bu zirvenin ardından 32 yaşındaki yıldız ismi bedelsiz almak üzere PSG ile masaya oturacak.

"SİZ DE BANA YARDIMCI OLUN"
Takımın başına geçen Christophe Galtier'in kendisini oynatmayacağını düşünen deneyimli oyuncu, bu nedenle PSG idarecileri ile masaya oturacak. "Ben Galatasaray'la anlaştım. Yeni sezonda planlamada yer almıyorsam ayrılmak istiyorum. Siz de bana yardımcı olun, Galatasaray'la el sıkışıp beni gönderin" diyecek Gueye'nin, kaderi de belli olacak. Fransız ekibinin yöneticilerinin, bu zirvenin ardından Galtier ile konuşup, son kararını yıldız futbolcuya iletmesi bekleniyor. Eğer kadroda düşünülmüyorsa, Gueye için Cimbom yolu açılacak. 

Idrissa Gueye'nin 3 sezonda Fransız ekibi PSG ile çıktığı 111 resmi karşılaşmada 7 gol ve 6 asist yapma başarısı gösterdi..

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0