Yönetim sorunları çözmeye başladı!

Haziran ayındaki seçimlerin ardından yaklaşık 1 ay geçmesinin akabinde Galatasaray'da başkan Dursun Özbek ve ekibi, kısa vadede ekonomik sorunlarla uğraşmaya devam ediyor. Özbek yönetimi, kasa kolaylığı konusunda önemli bir adım atarken yaz dönemine girmeden 100 milyon TL'lik ödeme yaparak kulübün transferde önünü açtı. 

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Galatasaray'da başkan Dursun Özbek, bayram öncesinde ekonomik anlamda büyük bir temizlik operasyonu gerçekleştirdi. Özbek ve yönetimi söz verdiği gibi kulübün kısa vadedeki finansal sorunlarını çözmeye başladı. Sportif A.Ş.’ye 100 milyon TL’lik bir girdi sağlarken başta Mostafa Mohamed'in bonservis ücreti olmak üzere tüm ödemeler buradan yapıldı. 

FIFA TEHLİKESİ SONA ERDİ
Mısırlı oyuncu Mostafa Mohamed'in 4 milyon dolarlık bonservis bedelini ödeyerek FIFA tehlikesini ortadan kaldıran sarı kırmızılılar geçen yıl kadrosuna kattığı futbolcular için de önemli bir ödeme yaptı. Galatasaray yönetimi ayrıca geçen sezon takıma katılan Nelsson, Cicaldau, Morutan, Barış Alper Yılmaz, Berkan ve Sacha Boey’in kulüplerine yaklaşık 5 milyon Euro’luk ödeme yaptı. Bu 6 futbolcunun geciken bonservis taksitlerinin yatırılmasıyla kulüp bu nedenle de rahat bir nefes aldı.

MARIANO'NUN ÖDEMESİ ÇIKTI
Yönetimi şaşırtan ödemelerden biri ise 2017 yılında kadroya katılan ve tam 2 yıl önce Galatasaray’dan ayrılan Mariano’ya yapılan ödeme idi. 2017-2021 yılları arasında Galatasaray forması giyen Mariano’nun, 500 bin dolarlık geciken alacağı da hesabına yatırıldı.

VERGİ BORCU ÖDENDİ
Sarı kırmızılılarda Dursun Özbek yönetimi ayrıca bonservis taksitlerinin yanı sıra kulübün vergi borcunu da ortadan kaldırdı. Galatasaray Kulübü, bayram öncesinde 20 milyon TL’lik vergi borcu ödemesi yaptı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0