Ali Akman imza için geldi!

Haris Seferovic'in ardından hücum hattına bir takviye daha yapmayı planlayan Galatasaray, genç oyuncu Ali Akman'ı kiralık olarak kadrosuna katmak üzere.. Frankfurt'un transfer görüşmesi yapmak için izin verdiği genç golcü, uzun süredir gerçekleşen görüşmeleri sonlandırmak ve imza için İstanbul'a geldi. 

Akşam Gazetesi'nde yer alan habere göre; Galatasaray'ın her konuda anlaştığı genç forvet Ali Akman, önceki gün Türkiye'ye geldi. Başarılı golcü, havalimanından Galatasaray başkanı Dursun Özbek'in oteline geçti. Ardından Başkan Dursun Özbek ve idarecilerle bir araya gelen Ali Akman'la son görüşme yapıldı. Sarı-Kırmızılılar'ın Ali Akman'ı kısa süre içinde resmi olarak açıklaması bekleniyor. Galatasaray, Ali Akman için Alman ekibi Eintracht Frankfurt'a herhangi bir kiralama bedeli ödemeyecek. 

20 yaşındaki oyuncu geçtiğimiz sezon 32 maça çıktı. Ali Akman 21 kez ilk 11'de sahaya çıkarken 6 gole imza attı. Genç yıldız kulübünde bir çok kez ayın futbolcusu ödülünün de sahibi oldu.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0