Hamza Akman'a sürpriz teklif!

Yeni sezon öncesinde hazırlık kampında yer alan ve performansıyla taraftarları heyecanlandıran Hamza Akman için sürpriz bir gelişme yaşandı. Teknik direktör Okan Buruk'un kadroda yer verdiği 17 yaşındaki oyuncuya Avusturya ekibi SV Ried kiralama teklifi yaptı. 

Fanatik Gazetesi'nde yer alan habere göre; Galatasaray'ın genç yıldız adayı Hamza Akman'a sürpriz bir teklif geldi. Genç orta saha oyuncusuna Avusturya'nın SV Ried takımı talip oldu ve "oynama garantisi" içeren kiralama teklifi yapıldı. Geçen sezondan itibaren Galatasaray A Takımı'nda şans bulmaya başlayan 17 yaşındaki oyuncu bu sezon kamp performansıyla dikkat çekmişti. Hamza Akman'ın durumuyla ilgili son kararı Sarı-Kırmızılı takımın teknik direktörü Okan Buruk verecek.

Galatasaray'la 2024 yılına kadar profesyonel sözleşmesi bulunan genç orta saha 7 hazırlık maçının tamamında süre almıştı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0