Torreira'nın menajerinden transfer açıklaması!

Galatasaray'da
transfer listesinin ilk sırasında bulunan Lucas Torreira için yönetim kolları sıvarken, Uruguaylı oyuncunun bonservisi için Arsenal ile anlaşma sağlandı. 26 yaşındaki oyuncunun kararı beklenirken, Torreira'nın menajeri Oscar Betancourt'tan transfer süreciyle ilgili olarak açıklama geldi.

Arsenal teknik direktörü Mikel Arteta'nın planlarında yer almayan Torreira'nın bonservisi için Arsenal ile uzun süren pazarlıkların ardından anlaşma sağlayan ve oyuncuya da 3 yıllık bir teklif sunan Galatasaray yönetimi transferi bitirmek için yoğun çaba harcarken, taraftarları heyecanlandıracak bir gelişme yaşandı. Habertürk TV'nin ulaştığı Lucas Torreira'nın menajeri Oscar Betancourt, "Henüz bir takımla anlaşmadık ancak en iyi teklif Galatasaray'dan geldi. Kısa sürede kararımızı vereceğiz" dedi.

2018 yazında Sampdoria'dan kuzey Londra takımına 31 milyon Euro'ya transfer olan Lucas Torreira, 2020'de Atletico Madrid'e, geçen sezon ise Fiorentina'ya kiralık olarak gönderilmişti.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0