Mertens için büyük iddia!

Yeni sezon öncesi kadrosunu güçlendirme çalışmalarını sürdüren ve bu doğrultuda hücum hattına bir takviye daha yapacak olan Galatasaray'da görüşülen isimlerden birisinin Dries Mertens olduğu biliniyor. Napoli'deki sözleşmesi sona eren ve İtalyan ekibinden ayrılan 35 yaşındaki Belçikalı yıldız oyuncuyla 1+1 yıllık anlaşma sağlandığı iddia edildi! 

İtalya'da Napoli'ye yakınlığı ile bilinen Sport Italia'nın eski sunucusu Jolanda De Rienzo, Galatasaray'ın Mertens transferini bitirdiğini belirtti. Twitter üzerinden haberi paylaşan Di Rienzo, tecrübeli oyuncunun %99 Galatasaray forması giyeceğini aktardı. Di Rienzo'nun haberine göre Galatasaray ile Mertens arasında prensip anlaşması yapıldı. Transferin bitmesi noktasında sadece resmî imzanın eksik kaldığı ve bunun da en geç yarına kadar atılacağı ifade ediliyor. Geçen sezon son dönemde rotasyona düşmesine rağmen yıl genelinde toplamda 37 maçta görev yapan yıldız oyuncu 13 gol - 2 asistlik performansa imza attı. 

BİR NAPOLİ EFSANESİ
2013'te Napoli'ye gelen Dries Mertens, geride kalan dokuz yılda İtalya'nın güneyinde tam bir efsane haline geldi. Mertens, Napoli tarihinin Avrupa kupalarındaki (28), ligdeki (113) ve tüm maçlardaki (148) en golcü ismi olmayı başardı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0