Erden Timur'dan altyapıya büyük hamle!

Okan Buruk yönetiminde yeni sezona hazırlanan ve transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da altyapıya da önemli bir hamle geldi. Geçtiğimiz sezonlarda neredeyse tüm yaş gruplarında final oynayan Sarı-Kırmızılılar, yeni sezonda altyapıya Bayern Münih'ten antrenör takviyesi yapmaya hazırlanıyor. Projenin başında Sportif AŞ başkanvekili Erden Timur var! 

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre; Galatasaray, Bayern Münih altyapısında görev yapan bir ismi Florya'ya getirmek ve gençleri emanet etmek için çalışmalara başladı. Böylelikle geçtiğimiz günlerde Galatasaray Sportif A.Ş başkan vekili Erden Timur'un "Altyapı ile ilgili önemli hazırlıklar yapıyoruz. Bunlar için ciddi bir fon oluşturulmuş olacak. Onun geliri sürekli altyapıya gidecek" sözlerinin perde arkası aralanmış oldu. Sarı-kırmızılı kulüp, Bayern Münih altyapısında görev yapan bir ismi Florya'ya getirmek ve gençleri emanet etmek için çalışmalara başladı. Galatasaray yapacağı bu hamle ile alt yaş kategorilerinde yepyeni bir yapılanmaya gidecek. 

Geçtiğimiz sezon Burak Elmas yönetimi altyapının başına Emir Kıvırcık'ı getirerek önemli bir atılım yapmış ve tecrübeli futbol adamı yönetimindeki akademi takımları katıldıkları tüm kulvarlarda finallerde boy göstermişti. Galatasaray altyapısının dikkat çeken isimleri ayrıca sezon başında Okan Buruk tarafından A takım kampına götürülmüş ve başta Hamza Akman olmak üzere bir çok isim burada kendini gösterme fırsatı elde etmişti. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0