Belotti için en yüksek teklif!

Yeni sezon öncesinde forvet hattına Seferovic ve Mertens takviyelerini yapan Galatasaray'da bir ismin daha transferi gündeme gelirken, Sarı-Kırmızılıların listesinin ilk sırasında Torino'dan ayrılan Andrea Belotti yer alıyor. Sportif AŞ başkanvekili Erden Timur geçtiğimiz hafta yıldız isimle görüşürken, yapılan teklifin de arttırıldığı ve en yüksek teklifin verildiği iddia edildi. 

İtalyan basınında yer alan haberlere göre; Galatasaray, sözleşmesi elinde bulunan İtalyan yıldız Andrea Belotti transferinden vazgeçmiyor. Serie A ekiplerinden Roma'nın da transfer listesinde üst sıralarda bulunan İtalyan yıldız için Galatasaray yönetimi teklifini yükseltirken, Belotti'nin de geleceğine bir an evvel karar verip yeni takımıyla çalışmalara başlamayı istediği biliniyor. Çizme'den gelen haberlerde Sarı Kırmızılı yöneticilerin Belotti'ye yaptığı teklifi yıllık 4.5 milyon Euro garanti paraya çıkardığı ve görüşmelerini sürdürdüğü belirtildi. Önceki hafta çıkan haberlere göre ise Belotti için Roma'nın yaptığı teklifin Galatasaray'ınkinden daha düşük olduğu kaydedildi. 

Geçtiğimiz Çarşamba günü Erden Timur'un Belotti'yle yaptığı görüşmelerin olumlu geçtiği ve Belotti'nin daha önceden anlaşma sağladığı Roma'yı bekletmeye devam ettiği de haberlerin devamında yer aldı. Bir süredir Roma'yı bekleyen Belotti'nin Galatasaray'ın yaptığı teklifi referans göstererek Başkent ekibinden daha yüksek bir sözleşme beklediği de gelen haberler arasında bulunuyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0