Luyindama'ya transfer izni!

Galatasaray'da teknik direktör Okan Buru
k kadroda düşünmediği isimleri yönetime bildirirken, özellikle bu hafta gidecek isimler konusunda yeni gelişmeler yaşanması bekleniyor. Geçirdiği ağır sakatlığın ardından eski günlerinden uzak kalan Christian Luyindama'ya görüşme yapması için izin veren yönetim, Kongolu oyuncudan 3 milyon Euro bonservis bekliyor. 

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre; Galatasaray'da gelecek oyuncular kadar gidecek oyuncular konusunda da hareketlilik yaşanıyor. Teknik direktör Okan Buruk'un talebi doğrultusunda savunmaya takviye yapmaya hazırlanan ve Gent'in genç savunmacısı Olsen ile görüşen Sarı-Kırmızılılar bu transferde mutlu sona ulaşması halinde Christian Luyindama ile yollarını ayıracak. Ocak 2019'da transfer edilen, yaşadığı ağır sakatlığın ardından eski günlerine dönemeyen ve geçen sezonu Taawon'da kiralık geçiren tecrübeli savunma oyuncusunun, Belçika'ya döneceği ifade edildi. Geçtiğimiz günlerde tecrübeli futbolcunun birkaç Belçika kulübüyle görüştüğü ve Galatasaray'ın yaklaşık 3 milyon Euro'luk bir bonservis beklentisi içinde olduğu belirtilmişti.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0