Cengiz Ünder için görüşme zamanı!

Sezon başında yaptığı transferlerle kadrosunu güçlendiren Galatasaray, transfer döneminin sonuna doğru harekete geçti. Teknik direktör Okan Buruk'un talebi doğrultusunda hücum hattına takviye yapmak isteyen Sarı-Kırmızılıların gündeminde Marsilya'dan ayrılması beklenen milli yıldız Cengiz Ünder var. Fransız ekibinin teknik direktörü Tudor ile yaşadığı sorunların ardından kariyerine farklı bir takımda devam etmek isteyen Cengiz Ünder için harekete geçen yönetim, yıldız oyuncuyu kadroya katmak için yoğun bir çaba sarfediyor.

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre; Galatasaray ve Cengiz Ünder'in yolları bir kez daha kesişti. Sarı-kırmızılı ekip uzun süredir milli futbolcuyu kadrosuna katmanın planlarını yapmasına karşın bir türlü amacına ulaşamamıştı. Ancak yeşil ışık yeniden yandı. Bu sezon şampiyonluktan başka bir şey düşünmeyen ve kadrosuna birbirinden önemli isimleri katan Galatasaray, Cengiz Ünder'i de satın alma opsiyonuyla kiralamak istiyor. Milli futbolcunun önceliği Avrupa'da kalmak olsa da Galatasaray'ın ilgisine olumsuz bakmadığı belirtiliyor. Ayrıca teknik direktör Okan Buruk'un da, Cengiz ile bir görüşme yaparak plan ve hedeflerinden bahsedeceği ve transfer için ikna etmeye çalışacağı öğrenildi. 

ERDEN TİMUR, MARSİLYA'YLA PAZARLIKTA
Transfer sihirbazı Erden Timur'un da başarılı oyuncudan gelecek yanıta göre Marsilya ile masaya oturmak için Fransa'nın yolunu tutacak. 2025 yılına kadar Marsilya ile sözleşmesi bulunan Cengiz Ünder için daha önce İtalyan ekibi Atalanta, Malinovskyi'yi teklif etti ancak Fransızlar takas önerisine sıcak bakmadı. 

TUDOR'LA SORUN YAŞADI, AYRILIYOR
Fransa Ligue 1'de Nantes'ı evinde ağırlayan Marsilya'da 65. dakikada oyuna dahil olan Cengiz Ünder, teknik direktör Igor Tudor tarafından 84. dakikada oyundan alınınca tepki gösterdi. Marsilya'nın 2-1 kazandığı karşılaşmada Tudor'un anlamsız kararıyla 19 dakika sahada kalan Cengiz Ünder, tabelada ismini görünce büyük şaşkınlık yaşadı. Sırp hoca kenarda ona bir şeyler söylese de bu kararı beğenmeyen milli futbolcu, üzgün bir şekilde soyunma odasının yolunu tuttu. Tudor ile arası zaten açık olan Cengiz'in, son olaydan sonra Marsilya'dan ayrılma kararı aldığı öğrenildi. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0