Ballo-Toure için bonservis pazarlığı!

Ümraniyespor maçının ardından kadroya takviye yapmak istediklerini belirten Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, savunmanın solu için transfer isterken yönetimin görüştüğü isim ortaya çıktı. Sarı-Kırmızılılar, geçtiğimiz sezon Milan forması giyen 25 yaşındaki Fode Ballo-Toure için bonservis pazarlığı yapıyor! 

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Galatasaray'da gözden düşen Patrick van Aanholt'un yerine transfer edilmesi istenen isim ortaya çıktı. Sarı-Kırmızılılar, geçtiğimiz sezon Milan forması giyen Senegalli sol bek Fode Ballo-Toure için temaslarda bulunuyor. İtalyan ekibinin geçen sezon kadrosuna kattığı 25 yaşındaki savunma oyuncusu için ilk teklifini yapan Galatasaray yönetimi, oyuncunun bonservisi için 2.5 milyon Euro teklif ederken, Milan yönetiminin 5 milyon Euro talep ettiği iddia edildi. Sarı-Kırmızılı idarecilerin bunun üzerine kiralık satın alma opsiyonu üzerinde durduğu belirtildi. Teknik direktör Okan Buruk'un sol bek listesinde ilk sırada yer alan Senegalli oyuncunun, Milan'da yeterli şansı bulamadığı için sarı-kırmızılıların teklifine olumlu yanıt verdiği bildirildi. Aanholt'tan memnun olmayan ve kaliteli bir sol bek isteyen Okan Buruk'un ısrarla takımda görmek istediği Toure için Sportif AŞ Başkanvekili Erden Timur'un önümüzdeki günlerde İtalya'ya giderek bu transfere nokta koyacağı belirtildi.

GEÇEN SEZON TRANSFER EDİLDİ
2018'de Lille'den 11 milyon Euro bedelle Monaco'ya transfer olan Senegalli oyuncu için Milan, geçen sezon başında 5 milyon Euro bonservis ödemişti. Geçen sezon İtalya Ligi'nde şampiyon olan Milan'da rotasyonda yer alan Senegalli savunma oyuncusu tüm sezon boyunca 12 maçta görev yaptı ve 535 dakika sahada kalırken herhangi bir gol/asist katkısı vermemişti. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0