Direkler yine kabus oldu!

Süper Lig'de geride kalan 3 haftada Galatasaray, rakip savunma ve kalecileri geçse de direklere takılıyor. Okan Buruk'un öğrencileri ligde geride kalan 3 haftada rakip filelere 2 gol bırakırken, direkler yine kabus oldu. Sarı-Kırmızılı oyuncuların Antalya, Giresunspor ve Ümraniyespor karşısında direklere takılması dikkat çekti. 

Sezonun ilk haftasında Antalya deplasmanından Bafetimbi Gomis'in son dakika golüyle 3 puanla dönen Galatasaray'da karşılaşmanın ilk yarısında Kerem Aktürkoğlu'nun şutu yan direkten geri geldi. İç sahada oynanan ve 1-0 kaybedilen Giresunspor karşılaşmasının ilk yarısında Sergio Oliveira'nın serbest vuruşu üst direkten geri dönerken, Portekizli oyuncunun son olarak Ümraniyespor karşısında da serbest vuruşu direğe takıldı. Gomis'in son dakikada attığı golle 3 puana ulaşılan mücadelede iki net gol fırsatını değerlendiremeyen Haris Seferovic de direğe takılanlar arasında yer aldı. 

Antalya karşısında 4, Giresunspor karşısında 2 ve Ümraniyespor karşısında 10 isabetli şut atan Galatasaraylı oyuncular böylelikle rakip kaleye çektikleri toplam 16 isabetli şutun 4'ünde (%25) direklere takılmış oldu. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0