Galatasaray, Nwakaeme için beklemeye geçti!

Hücum hattına son olarak Mertens takviyesi yapan Galatasaray'da sürpriz bir isim gündeme geldi. Trabzonspor ile sözleşmesi bittikten sonra menajeri tarafından defalarca Sarı-Kırmızılılara önerilen Anthony Nwakaeme için Galatasaray yönetimi ilginç bir teklif yaptı. 33 yaşındaki Nijeryalı yıldıza şartlarını sunan yönetim, oyuncuya pazarlıksız bir teklif yaptı. 

Fanatik Gazetesi'nde yer alan habere göre; son olarak Trabzonspor forması giydikten sonra yeni sözleşme imzalamayan Anthony Nwakaeme, bu süre içerisinde Galatasaray ile tam 4 kez masaya oturdu. Fakat yapılan görüşmelerde bu kez ilk kez ciddi adımlar atıldı. Sarı-Kırmızılılar, Nijeryalı kanat oyuncusuna seneliği 1.1 milyon Euro’dan 1+1 yıllık sözleşme önerisinde bulundu. Yapılan teklifin ardından Cim Bom beklemeye geçti. Özellikle teknik direktör Okan Buruk’un, tecrübeli oyuncuyu kadrosuna görmeyi çok istemesi sebebiyle transfer için yoğun mesai harcanıyor. Şimdi ise 33 yaşındaki futbolcudan gelecek yanıt beklenmeye başladı. Eğer Nwakaeme cephesi, son öneriyi kabul ederse yıldız futbolcu resmen Sarı-Kırmızılı formayı giyecek. Karşı bir teklif gelmesi halinde ise görüşmelerin olumsuz olarak sonuçlandırılması bekleniyor.

33 yaşındaki Nijeryalı yıldız oyuncu geçtiğimiz sezon ligde 30 maçta 13 gol - 10 asistlik performansıyla Bordo Mavili kulübün yıllar sonra elde ettiği şampiyonlukta başrol oynamıştı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0