Cicalda'nun menajeri görüşmeye geldi!

Galatasaray
'da yeni sezonda teknik direktör Okan Buruk'un kadroda düşünmediği isimlerden Alexandru Cicaldau için ayrılık vakti geldi. Torreira, Midtsjö ve Oliveira transferlerinin ardından ilk 11'de oynaması neredeyse imkansızlaşan Rumen oyuncunun menajeri, oyuncusuna gelen teklifleri sonlandırmak için İstanbul'a geldi.

Ertan Süzgün'ün haberine göre; Galatasaray'da yeni sezonda kadroda düşünülmeyen Alexandru Cicaldau'nun kaderi belli oluyor. Geçen sezon transfer edilen ancak beklentilerin altında kalan 25 yaşındaki Rumen futbolcunun menajeri Türkiye'ye geldi ve yöneticilerle görüşme yapacak. Geçtiğimiz sezon bonservisine 6.5 milyon Euro ödenen Cicaldau hakkında kulüp tarafından da kısa bir süre içerisinde resmi açıklama yapılması bekleniyor. Teknik direktör Okan Buruk'un kadroda düşünmediği Cicaldau hakkında son günlerde İtalyan takımlarının ilgisinin olduğu iddia edilirken, sarı-kırmızılı futbolcunun bavullarını bile topladığı ve önümüzdeki günlerde durumunun netlik kazanacağı iddia edilmişti.

Galatasaray ile 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunan Cicaldau, geçen sezon Galatasaray formasıyla 40 maçta forma giydi ve 5 gol - 4 asistlik performans sergiledi. 

Antalyaspor galibiyeti, Victor Nelsson transferindeki son durum ve Lucas Torreira ile Dries Mertens transferleri Eski Açık'ın yeni bölümünde konuşuldu. İzlemeyi unutmayın! 👇

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0