Okan Buruk, Nelsson ile görüştü!

Kadrosunu güçlendiren ve hafta sonu taraftarıyla buluşacak olan Galatasaray'da gündemin ilk sırasında Victor Nelsson var. Sevilla başta olmak üzere yurt dışından tekliflerin olduğu Danimarkalı savunmacıyı takımda tutmak isteyen Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk öğrencisiyle özel olarak görüştü. 

Fanatik Gazetesi'nde yer alan habere göre; Galatasaray'ın iç transferdeki bir numaralı gündem maddesinde şüphesiz Victor Nelsson var. İspanyol kulübü Sevilla ve İngiliz kulübü Everton'ın kadrosuna katmak üzere rekabete girdiği Danimarkalı savunmacıdan beklentinin en az 20 milyon Euro civarında olduğu biliniyor. Ancak kulüp bir yandan yüksek bonservis bedeli talep ederken, diğer taraftan oyuncunun takımda kalmasını istiyor. Nelsson'u kadroda tutmaya kararlı isimlerin başında ise Galatasaray'ın hocası Okan Buruk geliyor. Başarılı çalıştırıcı, dünkü antrenmanda öğrencisiyle bire bir görüşme gerçekleştirdi. Buruk bu görüşmede, "Sen bu takımın çok önemli bir parçasısın. Bizimle kalmanı istiyorum. Birlikte şampiyonluk yaşayalım." sözleriyle Danimarkalı savunmacıyı ikna etmeye uğraştı. Ayrıca ikilinin antrenman sırasında çekilen neşeli görüntüleri de dikkat çekiciydi. Buna karşın, "Benim de hayallerim var" diyen ve teklifleri değerlendirmek istediğini söyleyen Nelsson için ayrılık vakti çok yakın gibi görünüyor.

Galatasaray yönetimi daha önce Victor Nelsson için gelen teklifleri redetmiş ve Sevilla'dan oyuncunun sözleşmesinde yer alan 25 milyon Euro'luk serbest kalma maddesinin ödenmesini istemişti.

Antalyaspor galibiyeti, Victor Nelsson transferindeki son durum ve Lucas Torreira ile Dries Mertens transferleri Eski Açık'ın yeni bölümünde konuşuldu. İzlemeyi unutmayın! 👇

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0