Dries Mertens için pazarlık!

Transfer döneminde hücum hattını Seferovic ile güçlendiren ancak İsviçreli golcünün arkasına bir isim daha takviye yapmaya hazırlanan Galatasaray'da sürpriz bir isim gündeme geldi. Napoli'deki sözleşmesinin sona ermesinin ardından bonservisini eline alan 35 yaşındaki Belçikalı yıldız oyuncu Dries Mertens için harekete geçen yönetim, yıldız oyuncuyla pazarlık masasında! 

Corriere dello Sport'ta yer alan habere göre; Arap Yarımadası'ndan da ilgi olmasına rağmen Belçikalı yıldız için dün Galatasaray'ın somut bir teklif yaptığını belirtti. Galatasaray'ın teklifi öne çıkarılsa da net bir sonuç alınamamış durumda.

Sky Sport da yer alan habere göre ise; Galatasaray'ın resmî teklifini aktarırken oyuncunun yakın çevresi ile görüşmelerde bulunulduğu belirtildi. Fakat Sarı-Kırmızılıların maaş teklifini yükseltmesi gerektiği ifade ediliyor. Ajax ve Marsilya'nın da gündemine gelen Belçikalı yıldızın sezon başına yaklaşık 5 milyon Euro düzeyinde bir ücret talep ettiği aktarılmakta. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0