Midtsjö krizini peşin ödeme çözdü!

Galatasaray'ın son olarak kadrosuna kattığı Fredrik Midtsjö takımla birlikte çalışmalara başlarken, Hollandalı oyuncunun transferinde ilginç bir durum ortaya çıktı. Tecrübeli ismi gelecek hafta göndermeyi planlayan AZ Alkmaar'a ödenecek bonservisin yarısını peşin ödeyen yönetim, oyuncunun hafta sonu İstanbul'a gelerek takıma katılmasını sağladı. 

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre; Galatasaray'ın yeni transferi olan Norveçli orta saha oyuncusu Fredrik Midtsjö'nün transferiyle ilgili dikkat çeken bir detay ortaya çıktı. Galatasaray yönetimi, Alkmaar'ın oyuncuyu geç gönderme hamlesini nakit ödeme ile çözdü. Mali şartları açıklanan Norveçli orta saha için AZ Alkmaar'a 3.5 milyon euro bonservis bedeli ödenecek. Sarı-kırmızılı kulüp bu rakamın yarısını peşin olarak ödeyerek bu transfer sürecini hızlandırdı. Midtsjö'yü haftaya göndermek isteyen Hollandalılar, Galatasaray'ın yaptığı acil ödemeyle ikna oldu.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0