Galatasaray'dan Dries Mertens'e 4 milyon euro!


Yeni sezon öncesi kadrosunu güçlendirme çalışmalarını sürdüren ve bu doğrultuda hücum hattına bir takviye daha yapacak olan Galatasaray'da görüşülen isimlerden birisinin Dries Mertens olduğu biliniyor. Napoli'deki sözleşmesi sona eren ve İtalyan ekibinden ayrılan 35 yaşındaki Belçikalı yıldıza yapılan teklif belli oldu! 

İtalyan basının önde gelen isimlerinden olan Di Marzio'nun haberine göre; Galatasaray, Napoli'den ayrılan Dries Mertens'i kadrosuna katmak istiyor. Galataray'ın Mertens'e yaptığı teklif de belli oldu. Sarı-kırmızılılar Mertens'e 1+1 yıllık sözleşme önerirken 4 milyon euro net maaş teklif etti. Yapılan teklifte bonuslar da yer alırken aynı zamanda oyuncuya ek özel maddeler (Uçak bileti, ev vb.) de yer aldı. 

Mertens'in 1+1 yıllık sözleşmesinde opsiyon madddesi Şampiyonlar Ligi'ne katılım halinde otomatik olarak devreye girecek. 

BİR NAPOLİ EFSANESİ

Geçen sezon son dönemde rotasyona düşmesine rağmen yıl genelinde toplamda 37 maçta görev yapan yıldız oyuncu 13 gol - 2 asistlik performansa imza attı.  2013'te Napoli'ye gelen Dries Mertens, geride kalan dokuz yılda İtalya'nın güneyinde tam bir efsane haline geldi. Mertens, Napoli tarihinin Avrupa kupalarındaki (28), ligdeki (113) ve tüm maçlardaki (148) en golcü ismi olmayı başardı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0