Giresunspor, Ömer ve Taylan'a talip oldu!

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk'un raporu doğrultusunda takımdan ayrılacak isimler de belli oluyor. Avusturya kampında beklentilerin altında kalan isimlerden Ömer Bayram ve Taylan Antalyalı için Süper Lig'den talipler olurken; Giresunspor her iki oyuncuyu da kiralamak için harekete geçti. 

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre; takıma katılacak isimler dışında ayrılacak oyuncuların da oldukça önemli olduğu Galatasaray'da sürpriz bir gelişme yaşandı. Galatasaray'da taraftarların sürekli olarak tepki gösterdiği Taylan Antalyalı ve Ömer Bayram'ın geleceği belli oluyor. Özellikle geçen sezon gösterdikleri performans nedeniyle takımın en çok eleştirilen oyuncuları olan ikiliye kulüp bulmaları söylendi. Hazırlık kampı boyunca Okan Buruk'un da gözüne giremeyen Taylan ve Ömer, tamamen gözden düşen oyuncular oldu. Kendilerine kulüp aramaya başlayan iki oyuncunun yolu yine Süper Lig'de kesişebilir.

GİRESUNSPOR KİRALAMAK İSTİYOR
Teknik direktör Okan Buruk'un planları arasında yer almayan ikili için Süper Lig ekibi Giresunspor devreye girdi. Galatasaray yönetiminin sıcak baktığı transferde gözler Taylan ve Ömer'e çevrildi. Giresunspor eğer oyuncularla anlaşırsa, kiralama gerçekleşecek. Karadeniz ekibi geçtiğimiz sezon da kaleci Okan Kocuk'u kiralamış ve Okan'ın muhteşem performansı oyuncunun geri dönüp Muslera'nın alternatifi olmasına yol açmıştı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0