Nelsson için istenen rakam belli oldu!

Kadrosunu güçlendirme çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da takımın yıldız isimlerinden Victor Nelsson'a teklifler gelmeye devam ediyor. Yaz döneminde Marcao'yu transfer edilen Sevilla'nın ilgi gösterdiği Danimarkalı savunmacı için Galatasaray yönetimi de istenen bonservis bedelini belirledi. 

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; transfer döneminin ilk günlerinde Marcao'yu kadrosuna katan Sevilla'nın hedefinde bir diğer Galatasaray savunmacısı Victor Nelsson var. Danimarkalı oyuncuyla ilgilenen İspanyol ekibi ilk girişimlerini gerçekleştirirken, Galatasaray yönetimi oyuncunun ayrılığı için bonservis rakamı belirledi. Başarılı oyuncu için Sevilla'nın bir teması söz konusu olsa da henüz net bir girişim bulunmuyor. La Liga ekibinin oyuncu için Galatasaray'a 10-12 milyon Euro'luk bir teklif yapmaya hazırlandığı belirtilirken, Sarı kırmızılıların flaş bir karar aldığı öne sürüldü. Yönetim, 25 milyon Euro serbest kalma maddesi olan Nelsson için 20 milyonun altında gelen teklifleri değerlendirmeyecek.

Geçtiğimiz sezon başında 7 milyon Euro bonservis bedeliyle Kopenhag'dan transfer edilen Nelsson, görev yaptığı 44 maçta 1 gol attı. Başarılı oyuncu son dönemdeki yükselen form grafiğiyle Danimarka milli takımının ilk 11'ine girdi ve kış aylarında düzenlenecek Katar'daki Dünya Kupası'nda da milli takımda olmasına kesin gözüyle bakılıyor. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0