Mertens ve Torreira geliyor!

Kadrosunu güçlendirme çalışmalarını sürdüren Galatasaray, transfer döneminin ilk bölümünü sessiz bir şekilde geçirirken damgasını vurmaya hazırlanıyor. Sarı-Kırmızılı yönetim uzun zamandır görüşmelerini sürdürdüğü Lucas Torreira ve Dries Mertens'i bu akşam imza için İstanbul'a getiriyor! 

Galatasaray yönetimi uzun süredir görüşmelerini sürdürdüğü ve gerçekleştirmek için büyük çaba sarfettiği Lucas Torreira ve Dries Mertens transferini bitirdi. İki yıldız futbolcu, bu akşam aynı uçakla akşam saatlerinde transfer sürecini tamamlamak ve resmi işlemler için İstanbul'a gelecek. İki futbolcunun, bu akşam 21.30-22.00 sularında İstanbul'a inmesi bekleniyor.

TORREIRA İLE ANLAŞMA TAMAM!

Galatasaray, Torreira için Arsenal kulübüne 6 milyon euro bonservis ve 1.5 milyon Euro başarı bonusu ödeyecek. Sarı-kırmızılılar ile 3+1 yıllık sözleşme imzalayacak Torreira, bonuslarla birlikte senelik 3 milyon 200 bin Euro garanti ücret alacak.

MERTENS TEKLİFİ KABUL ETTİ!

Galatasaray, Torreira sonrası Dries Mertens ile de anlaştı. Sarı-kırmızılılarda uzun süredir görüşmeleri yürüten Erden Timur, Belçikalı yıldızla anlaşmaya vardı. 35 yaşındaki Mertens, Galatasaray'la bir yıllık sözleşme imzalayacak. Galatasaray, gelecek sezon Şampiyonlar Ligi vizesi alırsa, Mertens'in sözleşmesinde de opsiyon devreye girecek ve kontratı bir yıl uzayacak. Galatasaray yönetimi yıllık 2.9 milyon Euro net ücretle anlaştığı yıldız isme 1 milyon Euro da imza parası ödeyecek. 



Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0