Nelsson için üçüncü teklif geldi!

Antalya deplasmanından 3 puanla dönerek lige galibiyetle başlayan Galatasaray'da transfer çalışmaları devam ederken, takımın yıldızlarından Victor Nelsson için transfer görüşmeleri başladı. Yaz döneminde Marcao'yu kadrosuna katan Sevilla, başarılı savunmacının bonservisi için teklifte bulunurken Galatasaray yönetiminin 25 milyon Euro'luk resti sonrasında İspanyol ekibi teklifini arttırdı. 

İspanya'da yayın yapan Todofichajes'in haberine göre; yaz döneminde Marcao'yu kadrosuna katan Sevilla'nın hedefinde Victor Nelsson var. Danimarkalı oyuncu için daha önce Galatasaray'a 10 ve 13 milyon Euro'luk iki teklif yapan Sevilla sportif direktörü Monchi, aldığı olumsuz cevabın ardından bir kez daha harekete geçti. Son olarak Kounde'yi satan İspanyol ekibi, transferi Çarşamba gününe kadar bitirmek isterken bu kez teklifini de yükseltti. Galatasaray yönetiminin daha önce gelen teklifleri yetersiz bularak geri çevirdiği Nelsson için teklifini 18 milyon Euro'ya çıkartan Sevilla cephesi pazarlığa da açık olduğunu bildirdi. Galatasaray yönetimi, serbest kalma bedeli 25 milyon Euro olan başarılı savunmacı için 20 milyon Euro'nun altında olan bir teklifi kabul etmeyi düşünmüyor ancak Sevilla'nın bu rakama yaklaşan teklifi nedeniyle pazarlıkların giderek sıklaşabileceği de düşünülüyor.

Geçtiğimiz sezon başında 7 milyon Euro bonservis bedeliyle Galatasaray'a transfer olan Victor Nelsson, sezon genelinde 44 maçta görev yaptı. Danimarkalı oyuncu gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekerken sezon sonunda düzenlenecek olan Dünya Kupası öncesinde de milli takımda görev yapmaya başladı. 

Antalyaspor galibiyeti, Victor Nelsson transferindeki son durum ve Lucas Torreira ile Dries Mertens transferleri Eski Açık'ın yeni bölümünde konuşuldu. İzlemeyi unutmayın! 👇

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0