Alanyaspor, Berkan'ı geri istiyor!

Transfer döneminde kadrosunu güçlendirme çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da kadrodan ayrılacak isimlerin geleceği merak konusu olurken, Berkan Kutlu hakkında sürpriz bir iddia gündeme geldi. Torreira ve Midtsjö'nün transferi sonrasında ilk 11'deki yerini kaybetmesi beklenen 24 yaşındaki oyuncuya eski kulübü Alanyaspor talip oldu. 

Antalya'da yayın yapan Antalya Lider Gazetesi'nde yer alan habere göre; Süper Lig ekiplerinden Alanyaspor, Galatasaray'da forma giyen eski oyuncusu Berkan Kutlu'yu takıma katmak istiyor. Geçen sezon Emre Akbaba'yı kiralayarak eski oyuncusunu adeta hayata döndüren Alanyaspor, bir kez daha benzer bir hamle için Galatasaray'ın kapısını çaldı. Geçtiğimiz sezon başında 4 milyon Euro karşılığında Galatasaray'a transfer olan Berkan Kutlu için kiralama talebi iletildi. Milli takımda da forma giyen 24 yaşındaki futbolcu, Sarı-Kırmızılıların bu sezonki planlamasında geri planda kalırken, bu transferin de tamamlanması için yoğun çaba sarf ediliyor. 

Süper Lig'in açılış haftasında Antalya deplasmanında ilk 11'de görev yapan Berkan Kutlu karşılaşmanın 62. dakikasında yerini yeni transfer Fredrik Midtsjö'ye bıraktı. Geçtiğimiz sezon Galatasaray formasıyla 47 maça çıkan Berkan bu karşılaşmalarda 3 asistlik performans sergilerken, özellikle orta sahadaki dinanizmi ile dikkat çekmişti. 

Antalyaspor galibiyeti, Victor Nelsson transferindeki son durum ve Lucas Torreira ile Dries Mertens transferleri Eski Açık'ın yeni bölümünde konuşuldu. İzlemeyi unutmayın! 👇

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0