MLS ekibi Yunus'u istiyor!

Kadrosunu güçlendirme çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da bu sezon ilk 11'de olması beklenen Yunus Akgün için flaş bir iddia ortaya atıldı. Geçtiğimiz iki sezon boyunca Adana Demirspor'da kiralık olarak forma giyen ve istikrarlı performansıyla dikkat çeken 22 yaşındaki oyuncuya MLS ekibi Los Angeles'ın teklif yaptığı iddia edildi.

Fanatik Gazetesi'nde yer alan habere göre; Sarı-kırmızılılarda transfer sürecinin hızlandığı dönemde Yunus Akgün'e talip çıktığı öğrenildi. 22 yaşındaki futbolcunun bonservisi için MLS temsilcisinin Galatasaray'a 7 milyon 500 bin Euro'luk transfer teklifini ilettiği belirtildi. Süper Lig devine Yunus Akgün'ün bir sonraki satıştan yüzde 25 pay önerisinin de sunulduğu vurgulandı. Los Angeles FC'den gelen bu transfer teklifine Galatasaray'ın henüz dönüş yapmadığı öğrenildi. Yunus Akgün'ün kariyer planlamasına MLS'te devam etmek gibi bir düşüncesinin olmadığı kaydedildi.

Adana Demirspor'da geçtiğimiz sezon 39 müsabakada Yunus Akgün forma şansı buldu. 22 yaşındaki oyuncu bu maçlarda rakip fileleri 9 kez havalandırdı. Yunus Akgün takım arkadaşlarına 17 gol pası verdi. 

Antalyaspor galibiyeti, Victor Nelsson transferindeki son durum ve Lucas Torreira ile Dries Mertens transferleri Eski Açık'ın yeni bölümünde konuşuldu. İzlemeyi unutmayın! 👇

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0