Nelsson'un alternatifi Viking!

Transfer çalışmalarını sürdüren ancak bir yandan da takımdaki isimlere gelen teklifleri değerlendiren Galatasaray'da savunmaya yapılacak takviye belli oldu. Sevilla'nın kadrosuna katmak istediği Victor Nelsson'un alternatifini arayan Cimbom, scout ekibinin uzun süredir takip ettiği Andreas Hanche-Olsen için harekete geçti.

Sporx'de yer alan habere göre; Victor Nelsson giderse Galatasaray'ın kadrosuna katacağı isim belli oldu. Yaz döneminin başında Marcao'yu bonservisiyle Sevilla'ya gönderen Galatasaray'da son dönemde Victor Nelsson için Sevilla iddiaları yükselirken, Galatasaray teknik heyeti de alternatif planını hazırladı. Scout ekibinin uzun süredir takip ettiği ve teknik direktör Okan Buruk'un da onay verdiği Gent forması giyen Andreas Hanche-Olsen transferinde görüşmeler gerçekleştirilirken, transfer son aşamaya geldi. Sarı-kırmızılıların son transferlerinden Midstjö'nün de menajerliğini üstlenen şirket, Olsen'in transferi için uğraş veriyor. Gent kapıyı 5 milyon euro'dan açmıştı ancak Galatasaray, Norveçli stoperi 2-2,5 milyon euro arası bir rakamla bitirmek üzere.. Galatasaray'a gelmek için can atan Andreas Hanche-Olsen'in bu hafta içinde sözleşme imzalaması bekleniyor. Sarı-kırmızılı ekibin 25 yaşındaki stopere 700 bin Euro maaş vereceği belirtiliyor.

Geçen sezon Gent formasını 33 maçta sırtına geçiren Norveçli stoper, takımına 1 gol - 1 asistlik katkıda bulundu. Genç savunmacının güncel piyasa değerinin ise 4 milyon Euro olduğu belirtiliyor.

Antalyaspor galibiyeti, Victor Nelsson transferindeki son durum ve Lucas Torreira ile Dries Mertens transferleri Eski Açık'ın yeni bölümünde konuşuldu. İzlemeyi unutmayın! 👇

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0