Sevilla'ya rest: Rakam belli, ödeyin!

Sevilla'nın transferi için talip olduğu Victor Nelsson konusunda gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Galatasaray yönetiminin sözleşmesindeki 25 milyon Euro'luk serbest kalma maddesini talep ettiği Danimarkalı oyuncunun menajeri İstanbul'a gelirken, Sportif AŞ başkanvekili Erden Timur yapılan görüşmede Marcao'da yaşanan sürecin Nelsson transferinde yaşanmayacağını net bir şekilde ifade etti.

Sözcü'de yer alan habere göre; Galatasaray'da gidip - gitmeyeceği büyük bir merak konusu olan Victor Nelsson'un transfer süreciyle ilgili detaylar ortaya çıktı. La Liga ekibi Sevilla, yaz döneminde kadrosuna kattığı Marcao'nun ardından Nelsson'un da transferini gerçekleştirmek isterken, Galatasaray cephesi yıldız oyuncunun sözleşmesinde yer alan 25 milyon Euro'luk serbest kalma maddesini talep etti. İspanyol ekibinin ilk tekliflerini geri çeviren Sarı-Kırmızılılarda, futbol direktörü Cenk Ergün gelen teklifleri yönetime iletirken Sportif AŞ başkanvekili Erden Timur, hem sportif direktör Cenk Ergün hem de oyuncunun menajeri Jean-Pierre Bernes ile bir görüşme gerçekleştirdi. 

Erden Timur gerçekleştirilen görüşmede hedeflerini ve takımla ilgili planlarını aktarırken, Nelsson için "Nelsson'u 12-13 milyon euro + bonuslara bırakmamız mümkün değil. Marcao'da yaşananlar Nelsson'da olmaz. 25 milyon Euro'luk opsiyonu var. Ödeyip alsınlar. Victor'u götürmek istiyorsanız Monchi beni arasın." ifadelerini kullanarak kapıyı kapatmış oldu. Marcao'nun transferini 12 milyon Euro + bonuslarla gerçekleştiren Sevilla, hemen hemen aynı teklifi Nelsson için yapmış ancak Galatasaray yönetimi teklifi direkt olarak geri çevirmişti. İspanyol ekibi daha sonra teklifini 15-16 milyon Euro bandına çekse de, bir kez daha red cevabıyla karşılaştı.

Antalyaspor galibiyeti, Victor Nelsson transferindeki son durum ve Lucas Torreira ile Dries Mertens transferleri Eski Açık'ın yeni bölümünde konuşuldu. İzlemeyi unutmayın! 👇

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0