Okan Buruk iki ismin biletini kesti!

Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya'da yaptığı kampla tamamlayan ve İstanbul'a dönen Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk raporunu yönetime sundu. Genç teknik adam hazırladığı raporda Ömer Bayram ve Alexandru Cicaldau'nun yeni sezon planlarında olmadığını belirtti. 

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da ayrılacak isimler de merak uyandırırken, teknik direktör Okan Buruk raporunu yönetime sundu. Buruk verdiği raporda, yeni sezondaki kadro planlamasında Ömer Bayram ve Cicaldau'nun olmadığını belirtirken yönetim de bu oyuncular için harekete geçti. Sezon öncesi kamp performanslarından memnun olmayan ve son olarak oynanan Fiorentina karşılaşmasında bu isimlere süre vermeyen Buruk, iki oyuncunun da takımdan ayrılmasına onay verdi. 

Dursun Özbek yönetimi, geçtiğimiz sezon 6.5 milyon Euro bonservisle transfer edilen Cicaldau'nun düzenli olarak forma giyebileceği bir takıma kiralanmasını isterken; 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunan 31 yaşındaki Ömer Bayram'ın ise bonservisiyle takımdan ayrılması bekleniyor. 

ÖMER BAYRAM'A TALİP OLANLAR
Webaslan'da yer alan habere göre; Okan Buruk'un kadroda düşünmediği isimlere talip olan bir çok takım var. Süper Lig kulüplerinden Gaziantep FK, Giresunspor ve Karagümrük'ün tecrübeli oyuncuyla ilgilendiği ve 31 yaşındaki futbolcunun bu takımlardan birine transfer olacağı ortaya çıktı.

CICALDAU'YA TALİP OLANLAR
Cicaldau için de yine Süper Lig ekiplerinden Karagümrük, Sivasspor ve Kasımpaşa talip olurken; İtalya ve Romanya'dan da bazı takımların da ilgilendiği iddia edildi. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0