Lucas Torreira için girişim!

Sergio Oliveira ve Fredrik Midtsjö'nün transferlerinin ardından orta sahaya bir takviye daha yapacak olan Galatasaray'da sürpriz bir isim gündeme geldi. Uzun bir süredir bu bölgeye defansif özellikleri yüksek olan bir isim arayan Sarı-Kırmızılılar, kulübünden ayrılması beklenen Lucas Torreira'yla ilgileniyor.

İtalyan basınında yer alan haberlere göre; Galatasaray aradığı defansif orta sahayı İngiltere'de buldu. Defansif orta saha pozisyonuna takviye yapmak isteyen Galatasaray yönetimi, Arsenal'da yeni sezonda kadroda düşünülmeyen ve sözleşmesinin son senesine giren 26 yaşındaki Uruguaylı oyuncu Lucas Torreira ile görüşüyor. Sarı-Kırmızılılar, yıldız isimle yaptığı görüşmelerde bonuslar haricinde yıllık 3 milyon Euro'ya yakın bir ücret önerirken bir yılı opsiyonlu olmak üzere 4 yıllık sözleşme önerdi.

2018 yılında Sampdoria'dan transfer edilen ancak Arsenal'de beklentilerin altında kalan Torreira, bir önceki sene Atletico Madrid'de kiralık olarak geçirmesinin ardından geçen sezonu da Fiorentina'da kiralık olarak geçirdi. Lucas Torreira geçtiğimiz sezon Floransa ekibinde 35 maçta görev yaptı ve 5 gol - 2 asistlik performans sergiledi. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0