Kadewere'ye teknik ekipten veto!

Kadrosunu güçlendirme çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk hücum hattına bir takviye daha talep ederken, menajerlerin önerdiği Tino Kadewere hakkında karar verildi. Genç teknik adam, Lyon forması giyen 26 yaşındaki Zimbabveli forveti veto etti. 

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; hücum hattına bir takviye daha yapmak isteyen Galatasaray'a menajerler vasıtasıyla gelecek sezon Lyon tarafından kadroda düşünülmeyen Tino Kadewere önerilmişti. Kulüpten alınan bilgiye göre, menajerlerin önermiş olduğu 26 yaşındaki Zimbabveli golcü için son kararı teknik direktör Okan Buruk'un vermesi bekleniyordu. Teknik ekip tarafından yapılan incelemede Zimbabveli forvet için olumsuz rapor verildi. Ana mevkii santrfor olan Kadewere, her iki kanatta da görev yapabiliyor. 2020 yılının Ocak ayında Le Havre'den toplam 12 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer edilen Zimbabveli oyuncu, beklentilerin çok uzağında kalmıştı. Lyon formasıyla 53 maça çıkan Zimbabveli, 11 gol ve 3 asistlik performans sergiledi. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0