Yönetim rest çekti, Midtsjö imzaya geldi!

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, prensip anlaşmasına vardığı Norveçli orta saha oyuncusu Fredrik Midtsjö'yü sağlık kontrolleri ve resmi imza için İstanbul'a getirirken transferde oldukça garip bir süreç yaşandı. Midtsjö'nün transferi için AZ Alkmaar ile anlaşan Galatasaray yönetimi, daha sonra Hollanda kulübünün "oyuncuyu gelecek hafta gönderelim" talebi üzerine masadan kalkma resti çekti. 

Sabah Gazetesi'nde yer alan haberlere göre; Galatasaray'ın yeni transferi Fredrik Midtsjö dün akşam saatlerinde İstanbul'a geldi. Norveçli oyuncunun transferi için kulübü Alkmaar ile her konuda el sıkışan Galatasaray yönetimi, Hollanda kulübünün garip isteği sonrası masaya yumruğunu vurdu ve transfere resmiyet kazandırdı. Normal şartlarda Cuma günü oyuncunun gelmesi planlanırken Alkmaar cephesi, 28 yaşındaki futbolcuyu 4 Ağustos'ta Konferans Ligi'nde oynayacakları Dundee United maçında sahaya sürmek isteyince Galatasaray yönetiminin sert tepkisi ile karşılaşmışlardı. Transferi lige yetiştirmek isteye sarı kırmızılılarda, Alkmaar'ın bu isteği şaşkınlık yarattı. Hollanda ekibine oyuncuyu göndermeleri için 2 gün süre veren Galatasaray yönetimi, Alkmaar'a geri adım attırdı ve dün akşam oyuncuyu İstanbul'a getirdi. Yıldız futbolcu bugün sağlık kontrollerinden geçerek prosedürleri tamamlayacak.

Geçtiğimiz sezon AZ Alkmaar formasıyla 41 maça çıkan 28 yaşındaki Midtsjö, bu karşılaşmalarda 6 asist yapma başarısı göstermişti.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0