7 haftanın en iyisi Muslera!

Liglere verilen milli ara öncesinde puanını 16'a yükselterek zirveye ortak olan Galatasaray'da son haftalarda Fernando Muslera'nın performansı öne çıkarken, Uruguaylı kaleci dört büyükler arasında en iyi kurtarış yüzdesine sahip isim oldu. 

Akşam Gazetesi'nde yer alan habere göre; Süper Lig'de bu sezon özellikle kaleci performansları çok tartışılıyor. Süper Lig'de geride kalan 7 haftalık süreçte Dört Büyükler'i mercek altına aldığımızda ise Fernando Muslera'nın en iyi konumda olduğu görülüyor. Bu sezon Muslera, yüzde 83'lük bir kurtarış yüzdesine ulaştı. Son olarak İstanbulspor karşılaşmasında çok tartışılan Beşiktaşlı Ersin, form bakımından kötü durumda. Ersin'in kurtarış yüzdesi, %50'de kaldı. Yani kaleyi tutan her 2 toptan biri ağları buluyor. Bu hafta öncesinde Fenerbahçe'de Altay %73, Trabzonspor'da ise Uğurcan %53'lük rakamı yakaladı. Trabzonspor'un geçtiğimiz sezon kazandığı şampiyonlukta önemli bir rol oynayan Uğurcan'daki düşüş de dikkat çekici. Bu haftaya kadar kalesinde en çok güven veren isim hiç şüphesiz Fernando Muslera oldu. Nando, Aslan'ın topladığı puanlara direkt katkıda bulundu.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0