Milli arada rakip İstanbulspor!

Süper Lig'de haftanın açılış maçında Konyaspor'u mağlup ederek zirveye ortak olan Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk oyuncularına 3 günlük izin verirken, milli ara nedeniyle liglere verilen arayı genç teknik adam değerlendirmek için ekibiyle birlikte harekete geçti.

Transfer döneminin son gününde 5 yeni ismi kadrosuna katan Galatasaray'da gözler yeni transferler Mauro Icardi ve Juan Mata'nın üzerinde olurken, teknik direktör Okan Buruk da milli takıma gitmeyecek olan yıldız isimleri hem fiziksel olarak takıma yaklaştırmak hem de saha içi taktik çalışmalarda adaptasyon sürecini kısaltmaya çalışacak. Takımın performansından tam olarak memnun olmasa da daha iyiye gideceklerini düşünen teknik direktör Okan Buruk, yeni gelen oyuncuların da takıma entegresini bu dönemde sağlamaya çalışacak.

HAZIRLIK MAÇINDA RAKİP İSTANBULSPOR
Konyaspor galibiyeti sonrasında verilen iznin ardından Salı günü toplanacak olan Galatasaray, milli takımlara giden 14 oyuncusundan yoksun olarak çalışmalarına başlayacak. Sarı-Kırmızılılar taktik çalışmaların ardından hafta sonu Süper Lig ekiplerinden İstanbulspor ile hazırlık maçında karşı karşıya gelecek.  Karşılaşma Cumartesi günü Ali Sami Yen'de oynanacak ve taraftara açık oynanacak. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0