6 numara krizini Torreira çözdü!

Galatasaray'ın sezon başında Arsenal'den kadrosuna kattığı Lucas Torreira gösterdiği performansla alkış alırken, Uruguaylı oyuncunun saha içerisinde fark yaratmaya devam ediyor. Uzun zamandır 6 numara konusunda sorun yaşayan Aslan, yaşadığı bu krizi kökünden çözmüşe benziyor! 

Galatasaray taraftarı, Felipe Melo ve Fernando Reges'ten sonra uzun zamandır hasretle beklediği 6 numaraya sonunda kavuştu. Transfer döneminde 6 milyon Euro bonservis bedeliyle Arsenal'den kadroya katılan Lucas Torreira, sadece kağıt üzerinde değil, sahada da etkisini göstermeye başladı. Her maçta üzerine koyarak giden 26 yaşındaki futbolcu, orta sahaya müthiş bir direnç ve tempo getirdi. Rakipleriyle girdiği ikili mücadelelerdeki başarılı performansıyla dikkat çeken Güney Amerikalı yıldız, aynı zamanda Konyaspor karşılaşmasında Galatasaray'ın en çok koşan oyuncusu oldu.

Toplamda 12.1 km. mesafe kateden Torreira'yı, 11.1 km. ile orta alandaki partneri Sergio Oliveira takip etti. Portekizli oyuncu, karşılaşmanın 87. dakikasında yerini sakatlıktan dönen yeni transfer Fredrik Midtsjö'ye bırakmıştı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0