Buruk'tan devrede galibiyet konuşması!

Konyaspor karşısında aldığı galibiyetle hem ligin ilk 7 haftalık bölümündeki zorlu fikstürden başarıyla çıkan hem de zirveye ortak olan Galatasaray'da galibiyetin detayları belli oldu. Sarı kırmızılı takımda galibiyetin anahtarı teknik direktör Okan Buruk'un devre arasında soyunma odasında yaptığı konuşma oldu.

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre; Süper Lig'de evinde oynadığı Konyaspor karşılaşmasından 3 puanla ayrılan Galatasaray'da ilk yarıda ortaya konan oyun dikkat çekerken, teknik direktör Okan Buruk'un devre arasında oyuncularıyla yaptığı toplantının detayları belli oldu. Sergio Oliveira ve Cekici'nin karşılıklı golleriyle 1-1 biten ilk yarının ardından soyunma odasında oyuncularına kısa bir konuşma yapan 48 yaşındaki çalıştırıcının söyledikleri ortaya çıktı. Nef Stadı'nda oynanan karşılaşmada tribün gücüne dikkat çeken ve bunu kullanmaları gerektiğini vurgulayan genç hoca, "Taraftar arkamızda, rahat olun. Panik yapmadan biz bu maçı çevireceğiz. Kalitemizi gösterip 3 puanı alan taraf olacağız." diyerek taktiğini anlattı. 

Buruk, ikinci yarının ortalarında yaptığı oyuncu değişiklikleriyle birlikte takımının oyun olarak da rakibine üstünlük kurmasını sağladı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0