Dursun Özbek'ten maç sonu teşekkür!

Haziran ayındaki seçimlerde yeniden başkanlık koltuğuna oturan ve kısa bir sürede iddialı bir kadro kurulmasına öncülük eden Galatasaray başkanı Dursun Özbek, milli araya girilirken takımının zirveye ortak olması sonrasında teknik direktör Okan Buruk ile özel bir görüşme yaptı. 

Fanatik Gazetesi'nde yer alan habere göre; milli ara öncesinde ligde mağlubiyeti bulunmayan ve gol bile yemeyen Konyaspor'u sahasında 2-1'lik skorla geçen Galatasaray'da keyifler son derece yerinde.. Başkanlık koltuğuna oturduktan kısa bir süre içerisinde kurmaylarıyla birlikte teknik direktör Okan Buruk'a çok iyi bir takım emanet eden Dursun Özbek'in moralinin bir hayli yüksek olduğu öğrenildi. Başkan Özbek'in, iç sahada oynanan zorlu Konyaspor maçı sonrası teknik direktör Okan Buruk ile kısa bir değerlendirme toplantısı yaptığı ve son haftalarda ortaya konan oyun ile alınan galibiyetlerden dolayı teşekkür ettiği bilgisine ulaşıldı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0