Seferovic'in opsiyonu tehlikede!

Galatasaray'da sezon başında kadroya katılan Haris Seferovic, milli ara öncesindeki performansının ardından ilk 11'deki yerini kaybetti. Arjantinli yıldız Icardi'nin kadroya monte olmasıyla birlikte takımda üçüncü forvet pozisyonuna düşecek olan İsviçreli golcünün opsiyonunun kullanılması bile tehlikeye girdi. 

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Galatasaray'da sezon başında büyük umutlarla transfer edilen Haris Seferovic beklentilerin altında kaldı. Ligin ilk haftalarında suskun kalan isviçreli golcü oyuncu önce Bafetimbi Gomis’in başarılı performansı ardından Mauro Icardi’nin transferiyle takımda üçüncü santrfor konumuna düştü. Teknik direktör Okan Buruk, son Konyaspor maçında Calvo’nun kendi kalesine attığı ve galibiyeti getiren golde büyük payı olan Icardi’yi milli ara sonrasında deplasmanda oynanacak olan Adana Demirspor karşılaşmasında ilk 11’e monte edecek. Mevcut form durumlarına göre Icardi’nin yedeği Gomis olacak ve bu durumda Seferovic’in forma giyme şansı neredeyse hiç kalmayacak. 

TRİBÜNE ÇIKMA İHTİMALİ BİLE VAR
Diğer taraftan Seferovic’in tamamen tribüne çıkması da ihtimal dahilinde çünkü 16 yabancısı bulunan Galatasaray’ın her maç en az 2 yabancıyı kadro dışı bırakması gerekiyor. Son Konyaspor maçında Mata ve Ross kadroya alınmamıştı. Mata’nın hazır duruma gelmesiyle birlikte Seferovic’in tribüne gönderilme olasılığı daha da artacak. 

OPSİYONU KULLANILMAYABİLİR
Galatasaray ile Benfica arasında yapılan anlaşma gereği Seferovic’in bonservisi için 2.5 milyon Euro’luk satın alma opsiyonunun devreye girmesi için 20 resmi maç oynaması gerekiyor. İsviçreli futbolcu şu ana kadar 4’ü ilk 11 olmak üzere 6 kez forma giydi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0