Patrick van Aanholt'a yol gözüktü!

Süper Lig'de milli araya zirve ortağı giren Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk çalışmalarını sürdürürken, genç teknik adam sol bek pozisyonu için kararını verdi. Patrick van Aanholt yerine sakatlığını atlatan Fransız sağ bek Leo Dubois'i oynatmayı düşünen Buruk, devre arasında da Hollandalı oyuncunun ayrılığına izin verecek. 

Fanatik Gazetesi'nde yer alan habere göre; Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk'un performansından memnun olmadığı ancak alternatifi olmadığı için sol bekte oynatmak zorunda kaldığı Patrick van Aanholt iyice gözden düştü. Sezon başında Lyon'dan transfer edilen ve sakatlığını atlatan sağ bek Leo Dubois, son olarak oynanan Konya maçında Van Aanholt'un yerine oyuna girip 3 puanı getiren golün asistini yapması sonrası Hollandalı futbolcu için yolun sonu görünmeye başladı. Galatasaray ile 2024 yılına kadar sözleşmesi olan 32 yaşındaki oyuncuya devre arasında teklif gelmesi halinde, gönderilmesi düşünülüyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0