ÖZEL | Sarayın Sultanları'nda sponsor belli oldu!

Yeni sezon hazırlıklarına baş antrenör Alper Durur yönetiminde Florya'da devam eden Galatasaray kadın basketbol takımının yeni sponsoru belli oldu. Geçtiğimiz sezon ligde sponsoru olmayan tek takım olarak mücadele eden ve sezon içerisinde finansal sorunlarla boğuşan Sarayın Sultanları'nın yeni sezondaki sponsoru Çağdaş Faktöring oldu. 

Dursun Özbek başkanlığındaki Galatasaray yönetiminde yer alan Dikran Gülmezgil'in sahibi olduğu şirket, yeni sezonda Galatasaray kadın basketbol takımının forma sponsoru olarak yer alacak. Taraflar arasında yapılan görüşmede Çağdaş Faktöring'in isim sponsoru olmasının da gündeme geldiği ancak resmiyet kazanmadığı biliniyor. Bu durumun da kısa bir süre içerisinde netlik kazanarak, anlaşmanın detaylarının resmi olarak açıklanması bekleniyor. Ana forma sponsoru Çağdaş Faktöring'in yanı sıra teknoloji şirketi olan GAMI World ile de geçtiğimiz günlerde 3 yıllık sponsorluk anlaşması imzalandığı açıklanmıştı.

Galatasaray kadın basketbol takımı yeni sezon öncesinde kadrosunu Işıl Alben, Merve Uygül, Devran Tanaçan, Meltem Yıldızhan, Kamile Nacickaite, Ieva Pulvere, Aija Jurjane, Azura Stevens, Teaira McCowan gibi isimlerle güçlendirmişti. Eurocup'da mücadele edecek olan Sarayın Sultanları'nın yeni sezon bütçesi 750bin USD olarak açıklanmıştı. 

****
FCN BLOG ÖZEL HABERİDİR
KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0