Okan Buruk'tan milli ara için planlama!

Süper Lig'de milli ara öncesinde zirveye ortak olan Galatasaray, milli ara ve sonrasındaki fikstür programı nedeniyle 28 günde tek bir maç oynayacak. Bunu bir fırsat olarak gören teknik direktör Okan Buruk ekibiyle birlikte yaptığı yeni planlama sonrasında bu süreci mini bir sezon öncesi kampı olarak değerlendirecek. 

Fanatik Gazetesi'nde yer alan habere göre; yaz döneminde yaşanan tüm krizlere rağmen, iyi bir transfer dönemi geçiren ve lige de beklenenden daha başarılı bir başlangıç yapan Galatasaray 'da keyifler yerinde. Sahaya namağlup lider olarak çıkan Konyaspor karşısında alınan galibiyet, Sarı-Kırmızılı ekibin şampiyonluk yarışında en önemli favorilerden biri olduğunu ortaya koydu. Üstelik Sarı Kırmızılı ekibin önünde çok büyük bir fırsat var. Liglerin Milli araya girmesiyle beraber, Galatasaray önümüzdeki 28 gün içerisinde sadece 1 maç oynayacak. Milli ara sonrası 1 Ekim'de Adana Demirspor deplasmanına çıkacak olan Cim Bom, ligin bir sonraki haftasını BAY geçecek. Galatasaray böylece dinlenmek için önemli bir süre daha elde edecek.

HERKESE SÜRE VERECEK
Bu aralıklı 2 haftalık süreci doğru şekilde kullanmak isteyen Galatasaray'da, planlama yapıldı bile. Teknik direktör Okan Buruk ve kurmayları, her iki arayı da hazırlık maçları ve kamplarla değerlendirecek. Böylece takım, yaz döneminde sürekli ertelenen kongre ve başkanlık seçimi sebebiyle geciken tüm çalışmaları, bu arada telafi edebilecek. İşte bu nedenle Florya'da bu sürece, sezona yeniden hazırlık zamanı gözüyle bakılıyor. Okan hoca, altyapıdan gelen gençler de dahil, tüm oyuncuların son durumunu bu çalışmalarda görmeyi hedefliyor.

ÖZEL PROGRAM HAZIRLANDI
Planlanan hazırlık maçları ve kamp programıyla hem taktik ve koordinasyon açısından takım bir sonraki seviyeye geçebilecek hem de fiziksel açıdan formsuz oyuncular, arkadaşlarına yetişme şansına sahip olacak. Özellikle sezon başında kamp yapmayan Icardi ve Juan Mata gibi yıldızların bu dönemde yapacağı özel antrenmanlar, takıma uyum süreçlerini hızlandıracak gibi görünüyor. Böylesine ciddi bir ara dönemin, 3 maçlık galibiyet serisinin peşinden gelmesi de takımdaki hava açısından son derece pozitif olarak değerlendiriliyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0