28 günde tek maça çıkacak!

Süper Lig'de milli ara öncesinde zorlu Konyaspor mücadelesinden 3 puanla ayrılarak 16 puanla zirveye ortak olan Galatasaray, milli aranın ardından yeni bir döneme başlayacak. Ligin ilk 7 haftalık döneminde 4 deplasman maçına çıkan Sarı-Kırmızılılar, önümüzdeki 28 günde tek maç oynayacak ve hem dinlenme hem de yeni transferlerin adaptasyonu için geniş bir zaman bulacak.

Süper Lig'de oynanan 7.hafta karşılaşmalarının ardından tüm dünyada ligler milli araya girecek. Milli ara dönüşünde Galatasaray ligin 8.hafta karşılaşmasında 1 Ekim Cumartesi akşamı Adana Demirspor deplasmanına konuk olacak. Okan Buruk'un öğrencileri bu zorlu mücadelenin ardından ligin 9.haftasını BAY geçecek ve bu periyotta milli aranın ardından ekstra dinlenme fırsatını yakalamış olacak. Galatasaray, ligin 10.haftasında ise 15 Ekim Cumartesi günü yine deplasmana gidecek ve Kayserispor ile kozlarını paylaşacak. 

Bu fikstür sayesinde önümüzdeki 28 gün boyunca tek bir maç oynayacak olan Sarı-Kırmızılılar, yeni transferlerinin katılımıyla yaşadığı "takım içi uyum" sorunununu çözmek için büyük bir fırsat yakalamış olacak. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0