Galatasaray NEF yenileriyle kazandı!

Baş antrenör Andreas Pistiolis yönetiminde yeni sezon çalışmalarına İstanbul'da başlayan Galatasaray NEF, sezon öncesi hazırlık maçları kapsamında Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Gaziantep Basketbol ile karşılaştı. Yenilmez Armada, milli takımdan dönen oyuncularıyla birlikte neredeyse tam kadro çıktığı mücadeleden 60-56 galip ayrıldı. 

Baştan sona çekişmeli geçen karşılaşmanın ilk çeyreğini 12-11 önde tamamlayan Galatasaray NEF, yeni transferleri Angelo ve Dylan Ennis'in skorer oyunuyla soyunma odasına da 33-29'luk üstünlükle gitti. Mücadelenin üçüncü çeyreğinde Gaziantep Basketbol savunmayı sertleştirirken, oyuncu değişikliklerinin de etkisiyle Galatasaray NEF hücumda üretkenlikte zorlandı ve çeyrek toplamında sadece 7 sayı üretirken 40-45 rakibimizin üstünlüğü ile final periyoduna gidildi. Karşılaşmanın son periyodunda Dylan Ennis önderliğinde hücumda skor bulmayı başaran Pistiolis'in öğrencileri rakip potaya bıraktıkları 20 sayıya karşın savunmada rakibine 11 sayı şansı tanıdı ve karşılaşmadan 60-56'lık skorla galip ayrıldı. 

Galatasaray NEF'te karşılaşmanın en skorer ismi 17 sayı üreten Dylan Ennis olurken, 14 sayı üreten Angelo Caloiaro galibiyette arkadaşına yardım eden isim oldu. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0