Gomis'e sürpriz teklif!

Galatasaray'da
sezon başında gönderilmesi gündeme gelen ancak teknik direktör Okan Buruk'un kararı doğrultusunda takımda kalarak ligin ilk haftalarında takımını sırtlayan Bafetimbi Gomis için çarpıcı bir gerçek ortaya çıktı. 37 yaşındaki Fransız golcüye maddi olarak iyi teklifler gelmesine rağmen Galatasaray'dan ayrılmayı düşünmediği öğrenildi. 

Takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre; Süper Lig'de üst üste aldığı iki galibiyetle kendine gelen Galatasaray'da performansı en çok alkış alan isimlerin başında hiç tartışmasız Bafetimbi Gomis geliyor. 6 haftada attığı 4 golle takımını sırtlayan Fransız yıldızla ilgili ortaya çıkan ayrıntılar dikkatleri çekiyor. 37 yaşındaki Gomis yaklaşık 1 ay önce bir İran kulübünden çok ciddi bir teklif aldı. Ancak yıldız futbolcunun Galatasaray'la 1 yıl sözleşmesi kalması ve teklif edilen maaşın burada kazandığından fazla olmasına rağmen İran kulübünü geri çevirdiği öğrenildi. Gomis'in ayrıca kendisine özel bir fizyoterapist tuttuğu ve ekstra çalışmalar yaptığı öğrenildi. Fransız futbolcunun yine özel bir beslenme koçu ile çalıştığı ve bu sayede fiziki anlamda fit kaldığı ifade edildi. 

OKAN BURUK, ÇOK GÜVENİYOR
Sağlıklı olduğu sürece hiçbir idmanı kaçırmayan, antrenmanların bitiminde bireysel çalışmalar yapan Gomis genç futbolcular üzerinde de çok olumlu bir etkiye sahip. Geçtiğimiz hafta sonu deplasmanda 3-2 kazanılan Kasımpaşa maçında Kerem Aktürkoğlu'nun attığı golün ardından yaşadığı sevinçle gündeme gelen tecrübeli futbolcu sadece saha içi performansı ile değil saha dışındaki liderlik özellikleri ile de teknik direktör Okan Buruk'un en güvendiği isimlerden biri haline geldi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0