Yönetimden geleceğe yatırım!

Transfer döneminde kadrosunu neredeyse baştan aşağıya yenileyen Galatasaray'da takımın geleceğine yönelik yatırımlar yapılmaya devam ediyor. Teknik direktör Okan Buruk'un planlarında önemli bir yere sahip olan Kerem ve Yunus'un yanı sıra ligin ilk bölümündeki performansıyla parmak ısırtan Sacha Boey'e yeni sözleşme teklif edilecek. 

Fanatik Gazetesi'nde yer alan habere göre; Galatasaray, devre arasına kadar Yunus Akgün, Kerem Aktürkoğlu ve Sacha Boey ile zamlı yeni kontrat imzalamayı planlıyor. Kasımpaşa maçında attığı 2 golle eleştirilere sahada cevap veren Kerem, Gomis'in golünde asisti yapan Yunus ile yaz döneminde gözden çıkarılan ancak performansıyla ilk 11'de geride kalan 6 hafta sonunda vazgeçilmez hale gelen Boey'e müjdeli haber geldi. 

Sarı-Kırmızılı yönetimin, devre arasına kadar bu 3 oyuncuyla da yeni sözleşme için masaya oturmaya hazırlandığı öğrenildi. 23 yaşındaki Kerem, yıllık 8 milyon TL, 22 yaşındaki Yunus yıllık 900 bin TL, dün 22 yaşına giren Boey ise yıllık 480 bin Euro alıyor. Galatasaray Yönetimi'nin, üç oyuncunun senelik kazancını da yaklaşık 1 milyon Euro seviyesine çekmeye hazırlandığı ve her biriyle de 5 yıllık yeni sözleşme imzalamayı düşündüğü belirlendi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0