Icardi için maaş pazarlığı!

Süper Lig'de geride kalan 4 hafta sonunda sadece 2 gol atan ve hücumda problem yaşayan Galatasaray'da gündeme gelen Mauro Icardi transferi için sürpriz bir gelişme yaşandı. Fransızlar, PSG'den ayrılması beklenen Arjantinli yıldız golcünün Galatasaray'a imza atmaya hazır olduğunu ve kulüpler arasında maaş pazarlığının devam ettiğini iddia etti! 

Fransız gazetesi L'Equipe, uzun süredir görüşme halinde olan Galatasaray - Mauro Icardi cephelerinde olumlu gelişmeler yaşandığı belirtildi. Yapılan habere göre Icardi'nin Galatasaray'a gelmeyi kabul ettiği ifade edilirken tarafların prensip anlaşmasına vardıkları aktarıldı. Transferde iki kulübün son sözleşme detaylarını görüştüğü belirtilirken Arjantinli yıldızın maaş ödemesinin nasıl bölüştürüleceği konusunda müzakerelerin sürdüğü belirtildi. Galatasaray'ın Icardi'nin aldığı yıllık 8 milyon Euro'nun maksimum %40'ını ödemek istediğini Paris Saint-Germain yönetimine ilettiği kaydedilirken bu teklif üzerinden pazarlıkların sürdüğü bilgisi daha önce ortaya çıkmıştı. Fransızlar, geçtiğimiz gün manşetlerine taşıdığı haberde Fenerbahçe'nin de Galatasaray'la birlikte Arjantinli yıldız için nabız yokladığını yazmıştı. 

Ayrıca transferde Arjantinli yıldızın eşi ve menajeri Wanda Nara'nın İstanbul'da Galatasaraylı yöneticilerle yaptığı görüşmelerin çok olumlu geçmesi ve şehre hayran olmasının da Icardi'nin Türkiye seçiminde etkili olduğu geçtiğimiz günlerde yazılmıştı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0