Sacha Boey için kapılar kapandı!

Geçtiğimiz sezon sakatlıklar sebebiyle çok fazla forma giyemeyen ve beklentilerin altında kalan Sacha Boey, sezon başında teknik heyet tarafından kadroda düşünülmezken genç oyuncunun gösterdiği performans kararları değiştirtti. İtalyan ekiplerinin transfer listesinde yer alan Kamerunlu genç oyuncu için teknik direktör Okan Buruk kararını verdi. 

Fanatik Gazetesi'nde yer alan haberlere göre; Galatasaray'da sezon öncesinde kadro dışı bırakılan ancak sonradan takıma dahil olan Sacha Boey için karar verildi. Geçtiğimiz sezon gösterdiği performans ile eleştiri oklarının hedefi olan Boey'un yaz transfer döneminde gönderilmesine kesin gözüyle bakılıyordu. Fakat 21 yaşındaki sağ bek, ligde geride kalan 4 haftalık süreçte gösterdiği performans ile herkesi şaşırttı. Kamerunlu futbolcu, özellikle yeni transfer Leo Dubois'in sakatlığında sezon öncesi takımdan ayrı çalışmasına rağmen ortaya koyduğu futbolla göz doldurdu. İtalyan ekipleri Udinese ve Verona'nın bonservisiyle transfer etmek istediği Boey, teknik direktör Okan Buruk'un verdiği karar doğrultusunda bu sezon da takımda kalacak.

Genç teknik adam, performansından son derece memnun olduğu 21 yaşındaki oyuncuyu Dubois'in yedeği olarak takımda düşünüyor ve bu nedenle sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan 31 yaşındaki Omar Elabdellaoui'nin takımdan ayrılmasına onay verdi. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0