Icardi ve Yusuf kadroda yok!

Süper Lig'de milli aranın sona ermesiyle birlikte Adana Demirspor deplasmanına çıkacak olan Galatasaray'da kamp kadrosu belli olurken, teknik direktör Okan Buruk'un belirlediği maç kadrosundaki iki eksik şok etkisi yarattı. Sarı-Kırmızılılarda yeni transferlerden Mauro Icardi ve Yusuf Demir sakatlıkları sebebiyle kamp kadrosuna dahil edilmedi. 

Kulüpten yapılan resmi açıklamada iki oyuncunun da hafif sakatlıkları bulunduğu ve bu nedenle Adana Demirspor maçındaki kamp kafilesine dahil edilmedikleri belirtilirken, zorlu mücadele öncesinde herhangi bir sakat veya cezalı oyuncu bulunmuyor. 

Fanatik Gazetesi'nden Yakup Çınar'ın haberine göre; teknik direktör Okan Buruk tarafından Adana Demirspor maçı için kamp kadrosuna alınmayan Mauro Icardi ve Yusuf Demir bu sabah gerçekleştirilen antrenmanın tamamında takımla çalıştı. 

Milliyet Gazetesi'nden Nevzat Demir'in haberine göre; Mauro Icardi bu sabah antrenmanın son bölümünde arka adalesinde ağrı hissederken, Yusuf Demir de ayağında hissettiği ağrı nedeniyle maç kadrosuna alınmadı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0