Icardi'den büyük fedakarlık!

İspanyol gazetesi Mundo Deportivo, Galatasaray'a transferi sırasında her türlü kolaylığı sağlayan Mauro Icardi'nin geliş macerasını gündeme taşıdı. Bernard Scotti'nin Arjantin basınını kaynak göstererek verdiği haberde, Icardi'nin yeniden futbol oynamak için büyük bir özveride bulunduğu hatırlatıldı. Haberin içeriğinde yer alan detaylara göre Arjantinli yıldız golcü maaşında 3 milyon Euro'nun üzerinde indirime gitmeyi kabul etti. Haberde yer alan ifadeler şu şekilde..

Icardi transfer pazarının tartışmalı isimlerinden biriydi. PSG'nin hocası Christophe Galtier takıma geldiğinden beri tamamen gözden çıkartılan bir oyuncu haline geldi ve bu nedenle bir takım bulması gerekiyordu. Buldu ve Türkiye'ye gitti. Şimdi partneri Wanda Nara ile sürdürmeye çalıştıkları yaşam standartlarını oraya taşıyorlar. Arjantinli gazeteci Augusto Tartufoli bu transfer hakkında çok ilginç bilgileri ortaya koyan kişi. Bu bilgilere göre Mauro yılda 10 milyon Euro kazanıyordu. Türkiye'de kendisine bu tutarı ödeyemediler. Katarlılar maaşın sadece 6 milyon Euro'sunu ödeyeceklerini söylediler. Geriye ödenmesi gereken 4 milyon Euro kalıyordu ancak Türkler ona fazladan sadece 750bin Euro yani ayda 60 bin Euro verebileceklerini söylediler. Çünkü Türkiye'de yaşamak o kadar pahalı değil. Gerçek şu ki Mauro şimdi yılda 10milyon Euro yerine 6.75milyon Euro kazanacak. Arjantinli çiftin yaşamak için aylık giderlerinin 400-500 bin euro olduğunu göz önünde bulundurmak lazım. Çevresi bu paranın Milano'daki eve, çocuklarının uluslararası okul eğitimlerine ve diğer masraflar için harcandığını söylüyor. Wanda Nara, şimdilik İstanbul ve ülkesi arasında seyahat konusunda sıkıntı yaşasa da bunu aşmaya çalışacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0