Buruk, merkezi değiştirecek!

Transfer döneminde kadrosunu güçlendiren ve orta saha kurgusunu sıfırdan kuran Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk ligin geri kalan bölümünde tercih ettiği kurgusunda değişikliğe gitme kararı aldı. Torreira'nın defansif olarak tek başına kaldığını tespit eden Buruk, zorluk derecesi yüksek maçlarda merkezi kapatacak. 

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk, orta saha kurgusu ile ilgili olarak önemli bir karar aldı. Konyaspor ile oynanan karşılaşmada özellikle orta alanda yaşanan sıkıntı genç hocayı yeni arayışlara itti. Buna göre Buruk’un Norveçli oyuncu Midtsjö’yü orta alana monte etmeyi düşündüğü bildirildi. Genç teknik adam zorluk dercesine göre bazı maçlarda orta saha kurgusunu Torreira, Midtsjö ve Oliveira üçlüsüyle oluşturması bekleniyor. Torreira ve Midtsjö ile orta alanı kuvvetlendirecek olan Buruk, bugüne kadar merkezde görev verdiği Sergio Oliveira’yı ise forvet arkasına çekerek Portekizlinin ofansif yönlerinden faydalanılmak istendiği bildirildi. Mertens’in ise bu denklemde yerli kuralı da dikkate alınarak şans bulacağı ifade edildi. Buruk’un yıldız oyuncuyu 10 numaradan ziyade ikinci forvet yada kanatta oynatmayı planladığı belirtildi. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0