Icardi'nin şartları belli oldu!

Transfer döneminde kadrosuna önemli isimleri takviye eden Galatasaray, kapanışı da önemli bir yıldızla yapacak. Uzun süredir görüşme halinde bulunulan Mauro Icardi için her konuda anlaşma sağlayan Sarı-Kırmızılılar, yıldız golcüyü Salı günü İstanbul'a getirecek. 

Fanatik Gazetesi'nde yer alan habere göre; Galatasaray, transfer döneminin son günlerinde bombayı patlatıyor. Sarı-Kırmızılılar uzun süredir görüşme yaptığı Arjantinli yıldız Mauro Icardi'nin transferini bitirdi. Bir süre önce prensip anlaşmasına vardığı 29 yaşındaki oyuncunun kiralanması için Paris Saint-Germain yönetimiyle görüşen Galatasaray yönetimi, kiralama anlaşmasında da istediği şartlarla masadan ayrıldı. PSG'de bu sezon kadro dışı kalan Arjantinli yıldız oyuncu, transfer döneminde Avrupa'dan kendisine gelen bazı teklifleri uygun olmadığı için geri çevirirken son günlerde Fenerbahçe de talip olmuş ancak Icardi'nin tercihi Galatasaray'dan yana oldu.

Yıllık 8.5 milyon Euro net maaş ve bonuslarla birlikte 10 milyon Euro'nun üzerinde kazancı bulunan Icardi için herhangi bir kiralama bedeli ödemeyecek olan Galatasaray yönetimi, anlaşmaya herhangi bir satın alma opsiyonu da koymadı.

3 MİLYON EURO MAAŞ, SALI GÜNÜ BEKLENİYOR!
Mauro Icardi'ye yıllık maaş olarak 3 milyon Euro ödeyecek olan Galatasaray, kulüpler arası evrak ve prosedürler işlemlerinin tamamlanmasının ardından Icardi transferini kısa bir süre içerisinde açıklayacak. Hafta sonunu ailesiyle Amerika'da geçiren yıldız oyuncunun Pazartesi günü ilk olarak Paris'e döneceği ve ardından özel eşyalarını toplayarak Salı günü ailesiyle birlikte İstanbul'a gelmesi bekleniyor. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0